Podočnjaci - kako ih se rešiti?

Najsitnije bore, natečenost i podočnjaci čine nas starijima. Uz nekoliko jednostavnih saveta vešto ćete ukloniti sve tragove umora s lica

U početku osećate kako vam oči lagano pulsiraju, a tokom vremena počinjete da primećujete natečene kapke i tamne podočnjake ispod očiju. I baš kada ste pomislili da ništa nije tako delotvorno protiv umora kao nekoliko dana dobrog sna, shvatate da podočnjaci ne prolaze, a sve češće se pojavljuju ružne „kesice“ ispod očiju.

Opširnije...

 

Masaža lica za mladolikost i lepotu


Iako masaža lica ne može ukloniti postojeće bore, može pomoći u njihovoj prevenciji, a vaša će koža izgledati nežna, glatka, čvršća i mlađa.

Pre nego što započnete s masažom, na čiste prste nanesite malo kreme ili gela...

Opširnije...

 

Svrab i zatezanje kože zimi

Dolaskom temperatura ispod nule toliko smo zabundani da nega tela po logici stvari padne u drugi plan. Pri pogledu na ispucale nadlanice, u kozmetičku rutinu eventualno uvedemo hranjivu kremu za ruke, ali ostatak kožnog pokrivača najčešće ignorišemo i kad suva površina počne perutati. Nažalost, sitna neugodnost ima ružnu naviku da se pretvori u ozbiljan u problem.

Opširnije...

 

Usne privlačne poput magneta


Usne su za većinu muškaraca najprivlačniji deo ženskog tela.
Pa zašto onda ne biste to iskoritile i bukvalno postale magnet za frajere?!

Opširnije...

 

Bubuljice na licu i njihovo lečenje


Iako se javljaju u pubertetu, a kod većine žena i nestaju po završetku istog, bubuljice i nakon puberteta mogu predstavljati veliki problem za kožu, ali i samopouzdanje svake žene.
Uglavnom se radi o hormonalnom poremećaju, nepravilnoj ishrani i higijeni čijim se regulisanjem postižu i najbolji rezultati, ali najvažnije je da lečenje ne započinjete sami. Dermatolog mora biti taj koji će vas voditi kroz oporavak- do izlečenja.

Opširnije...

 
Još članaka...
eXTReMe Tracker