Fenomen DEJA VU... Šta je to?

Da li ste se ikada našli u situaciji u kojoj ste već unapred znali šta će da se dogodi? Da ste negde došli po prvi put, a sve vam je delovalo neverovatno poznato? Da li je to bila moć snova, proroštvo, intuicija… ili jednostavno posledica smetnji u mozgu?

Opširnije...

 

Šta je naturopatija?


Naturopatija
je alternativni medicinski sistem koji se fokusira na prirodne lekove i vitalnu sposobnost da telo ozdravi samo. Naturopatska filozofija favorizuje holistički pristup i minimalnu upotrebu operacija i lekova. Obuhvata mnogo različitih mogućnosti lečenja u različitim stepenima prihvaćenosti od strane medicinske zajednice.

Opširnije...

 

Kako povećati grudi bez operacije?


Upravo zbog različitih rizika, koje plastične operacije nose, a pogotovo ako to podrazumeva umetanje silikona, žene širom sveta, sve više se odlučuju za druge (nehirurške) metode povećavanja grudi, a kojima se postiže isti efekat.
U daljem tekstu predstavićemo Vam nekoliko najpopularnijih metoda uvećavanja grudi bez korišćenja silikona.

Opširnije...

 

Upala grla i lečenje narodnim lekovima


Upala grla je najčešće izazvana virusima, pa antibiotici ne pomažu, već se koriste tradicionalni narodni lekovi.

Grlo vas može zaboleti tokom cele godine, ali daleko češće u hladnim mesecima. Zapaljenje ždrela (akutni faringitis) se javlja kao samostalna bolest ili zajedno sa zapaljenjem sluzokože nosa, sinusa i krajnika.

Opširnije...

 
Još članaka...
eXTReMe Tracker