Blaženka Bevanda - Svestrano i dopadljivo...

-"Zovem se Blaženka Bevanda, rodjena 1956 god. Majka sam troje djece i supruga, privatni ugostitelj-vlasnica caffea “PLAZA“.
Od kada znam za sebe voljela  sam uvijek nešto raditi nevezanao za moj posao. U mladosti je to bilo heklanje, izrada goblena itd. Danas sam okupirana s više hobbya:
 

Gde ići avionom za 100 evra

Ukidanje viza dovelo je do porasta interesovanja low cost avio-kompanija za letove iz Beograda. Građani Srbije sada mogu da lete na oko 20 evropskih destinacija. I komercijalni avio-prevoznici su znatno spustili cene. Kompanija "Flaj Niki" (Fly Niki), koja je od 1. februara počela da leti iz Beograda, uvrstila je u svoju ponudu, uz 13 destinacija u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Danskoj i Francuskoj, još i letove za Rim, Dizeldorf i Sofiju. Naravno, svi letovi idu preko centrale "Flaj Nikija" u Beču, što znači da putujete nešto duže, ali i jeftinije...
 

Unikatni nakit Marije Vidović

Ime mi je Marija Vidović (rodj. Jelača), rodjena sam 1985. godine i živim u Sremskoj Mitrovici.
-"Pravljenjem nakita sam počela da se bavim pre godinu dana, sasvim slučajno."

-"Jednom prilikom na YouTube-u sam odgledala tutorijal za izradu mindjuša i to me je zainteresovalo. Polako sam počela da nabavljam materijal i alat koji je potreban...."

 

Ivana Jović - Dekoracije za svadbu

Zovem se Ivana Jović, rođena sam 1981. godine u Beogradu, gde i danas živim. Po struci sam grafički dizajner. Od  2002. godine zaposlena sam u privatnoj firmi, kao grafički dizajner, gde radim i danas. Interesovanje za pravljenje cvetića za svadbe  se probudilo prilikom priprema za sopstvenu svadbu.

 
Još članaka...
eXTReMe Tracker