Kako izabrati savršen novogodišnji poklon?


Verujemo da ste nailazili na razne članke u časopisima, studije o tehnikama darivanja ili grupe poklona razvrstane na osnovu horoskopskog znaka. Postoje čitava psihološka istraživanja, finansijske i sociološke analize, kao i vodiči za kupovinu koji pored sve intenzivnijih prednovogodišnjih potraga za poklonima samo dodatno zbunjuju. Pratite sve savete, korak po korak, kupite savršen poklon, a onda se javi strah: Šta ako je poklon pogrešan? Šta ako se osobi kojoj poklanjate ne svidi?

Opširnije...

 

Sreća se neguje i čuva...


Sreća, kao ni velika tuga, obično se ne može sakriti. Kao refleksija unutrašnjeg stanja, jasno se uočavaju u našem ponašanju.
Mada svi priželjkujemo mnogo više sreće, realno je da se i sreća i tuga smenjuju i da su neprekidno prisutni u našem životu...

Opširnije...

 

Zašto me drugi izbegavaju?


Ima onih koji veruju da ih prijatelji izbegavaju jer su u nečemu bolji, da li iz zavisti ili iz nekog drugog razloga.
Najčešće, ipak, nije to što ste bolji razlog što vas izbegavaju, već nešto drugo - na vama je da otkrijete šta.

Opširnije...

 

Kako osvojiti svakoga u rekordnom roku!


Sigurno ste svesni da je prvi utisak važan, a najnovija istraživanja otkrivaju koliko. Prema studiji sprovedenoj na Državnom univerzitetu Ohaja, u prva tri minuta poznanstva odlučuje se kakav ćemo tip odnosa imati (površan ili blizak) sa određenom osobom. I taj prvi utisak ima veću težinu od bilo čega što uradite ili kažete kasnije, tvrdi autor studije doktor Artemio Ramirez.

Opširnije...

 
Još članaka...
eXTReMe Tracker