Intimna nega devojčica

Negu devojčica odlikuju specifičnosti - koje je važno poznavati, da ne bi došlo do neželjenih situacija. Savremene mame se trude da saznaju što više korisnih informacija, razmenjuju iskustva... ali često dolazi do grešaka, pre svega u svakodnevnom održavanju higijene intimnih delova tela ženske dece.

Opširnije...

 

Žene i cigarete


Iako se u našoj zemlji iz godine u godinu broj žena pušača smanjuje, pripadnice nežnijeg pola i dalje spadaju u najstrastvenije pušače! Na to ukazuju podaci iz istraživanja koje je sprovelo Ministarstvo zdravlja.

Opširnije...

 

Kreativnost kao pokazatelj mentalnog zdravlja

Ne pronalazite rešenja za svakidašnje probleme? Možda je vaše mentalno zdravlje u opasnosti.

Kreativnost nije samo pokazatelj vaših umetničkih sposobnosti, već i pokazatelj vaše snalažljivosti, odnosno brzine kojom rešavate određene zadatke ili probleme.

Opširnije...

 

Žuta boja - boja energije i radosti


Žuta je boja sunca. Povezana je sa srećom, radošću, intelektom i energijom. Ona stvara topao efekat, potiče veselje, mentalnu aktivnost i stvara energiju u mišićima. Često je povezana i sa hranom.
Jarka, čisto žuta je boja koja privlači pažnju, ali ako se koristi u prevelikoj meri može uznemiriti (npr. bebe puno više plaču u žutim sobama). U heraldici žuta predstavlja čast i odanost, a tek kasnije je žuta povezana sa kukavičlukom.

Opširnije...

 
Još članaka...
eXTReMe Tracker