Zanosni za samo 10 minuta

Spontani izlazak sa dečkom, „s neba pa u rebra“ večera sa poslovnim partnerom, neplanirani gosti najavljuju neočekivani dolazak... U takvim trenucima poželite da vam je pri ruci čarobni štapić koji će vas za tili čas pretvoriti u kraljicu glamura. Ali, nažalost, život nije bajka, a vi niste Pepeljuga. Šta vam onda preostaje kada imate manje od deset minuta da zasijate u punom sjaju? Prvo, ne paničite. Drugo, ostanite pribrani. A treće, usvojite i primenite neki od ovih sjajnih saveta, i vamp izgled je tu!

Opširnije...

 

Tamnoputi cele godine!


Prema studijama dermatologa, nejefektniji proizvodi za samotamnjenje su oni koji sadrže DHA bezbojni šećer. On u dodiru s ćelijama kože oksidira i daje joj smeđu boju. Ova promena obično traje od pet do sedam dana jer se svaki dan milioni mrtvih ćelija prilikom tuširanja skidaju sa naše kože, a svakih 35-45 dana spoljašnji sloj kože potpuno se obnavlja. Zbog toga preplanuli ten od sredstava za samotamnjenje bledi, pa proizvod, kad postignete željenu put, treba da nanosite svaka tri dana kako bi se preplanulost održala.

Opširnije...

 

Savršene obrve su ukras lica


Pokazaćemo ti, korak po korak, kako da oblikuješ svoje obrve da budu idealne, kako da ih pravilno očupaš i najbolje istakneš!

Opširnije...

 

Drugačija po svaku cenu!


Postoje žene koje prilično odudaraju od standarda i ponose se time. Interesuju se za sve što je egzotično; možete ih naći na časovima joge, kursu feng-šuija, na koncertima eksperimentalne muzike... Pričaće vam o tome kakva vam je aura, da li su vam čakre dovoljno otvorene (nisu, naravno, a one umeju da vam pomognu da se oslobodite), sve što je misteriozno i neobično njima je privlačno. E, sad, ako ste takva žena, vrlo je verovatno da imate problema da nađete partnera.

Opširnije...

 
Još članaka...
eXTReMe Tracker