Orgazam po astrologiji

OVAN - Kod ovih žena sve treba brzo, gvožđe se  kuje dok je vruće! Mala stanka u trenutnom zanosu i ona gubi interes, nema više seksa, pa ni ostalog. Orgazam može postići i vrlo brzo i vrlo lako ako partner nije mlitav, pričljiv i ako ne odugovlači. Kada je situacija za Ono onda Ono treba i napraviti. To je njen stav. Ipak, preporuka bi za pripadnice znaka Ovna bila pokušati seks shvatiti kao igru za dvoje, a ne kao pojedinačnu utrku na 100 metara...

Opširnije...

 

Ljubavni horoskop za 2011. godinu

Ljubav u 2011. godini.......Hmmmm.

Hoće li zvezde biti na Vašoj strani?
Da li da pratite svoje srce ili razum? Proverite u ljubavnom horoskopu...


Opširnije...

 

Godišnji horoskop za 2011.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA OVNA
Karijera
Ova godina donosi vam mnoga uzbuđenja. Osećaćete potrebu da postignete više i nemir koji će vas terati još malo dalje nego pre. Naravno da neće uspeti sve što poželite i čega se primite – ali to bi ionako bilo nerealno očekivati. Pripazite na finansije, izgledni su problemi ovde!

Opširnije...

 

Umetnost kroz zodijak


OVAN

Ovnovi su aktivni, dinamični i temperamentni. Lepotu vide na raznim mestima, ali ne vole dugo da se zadržavaju, pa čak i kad su lepota i umetnost u pitanju. Pa ipak, mogu biti vrlo kreativni u različitim (svim) oblicima umetničkog izražavanja... Za njih je važno da im se nešto iskreno sviđa, bez obzira da li je to moderno ili ne, i u tome mogu da uživaju punim srcem. A kad su oni umetnički autori, to su strastveni borci posvećeni svojoj ideji, svojoj viziji i spremni su da sagore kako bi ostvarili svoj cilj...

Opširnije...

 

Horoskop: Upoznaj sebe da bi te drugi više voleli


Šta da učinite da bi Vas drugi više voleli, razumeli, prihvatili, a da pri tome ne budete marioneta u tuđim rukama?...
Kako biti i ostati samo svoj? Vaš astrološki znak otkriva vam tu tajnu...

Opširnije...

 

Horoskop: Kakav enterijer volite?


OVAN


O V A N - Više od stana, Ovan voli kuću sa masivnim drvenim vratima tamnije boje kroz koja ulazite u dugačak i svetao hodnik. Na španskom zidu u jednom delu dnevne sobe okačene su police sa knjigama i ukrasnim predmetima, zavese na prozorima su od lana, a na plafonu visi masivni luster modernog dizajna. Spavaća soba je dovoljno velika da se u njoj može smestiti jedan ležaj i plakari ugradjeni u zidu, a u kupatilu se nalazi tuš kada oblepljena pločicama u svetloplavoj i beloj boji.

Opširnije...

 

Horoskop: Nega i šminkanje


Vazduh
Vodolija: Alicia Keys
Blizanci: Kylie Minogue
Vaga: Avril Lavigne

Vodolija, Blizanci i Vaga su vazdušni znaci. Ovi znaci imaju neiscrpnu energiju, a pravi su profesionalci u flertu. Ovim trendi devojkama najviše odgovaraju pastelne boje.

Opširnije...

 

Forum

bioritam
sanovnik
ovulacija
horoskop
pol-deteta
feng
eXTReMe Tracker