"Kako izgledati kao top model" - Linda Bird

Vrlo je mala verovatnoća da ćete uskoro šetati modnom pistom, osim ako se ne zovete Žizel, Hajdi, Sindi ili Naomi.

Nakon što smo to razjasnili, male ideje iz ove knjige mogu vam pomoći da istaknete svoje najbolje prirodne kvalitete i da izgledate i osećate se divno svaki put kada izađete iz kuće.

Opširnije...

 

Ridiger Šahe: "Tajna magneta srca"


U vašem životu ništa se ne događa slučajno.
Svi događaji uzrokovani su kosmičkom snagom koja nas sve povezuje. Ona odlučuje da li ćemo se sresti ili ne. Ona je uzrok svega što osećamo i načina na koji se ponašamo. I od nje zavisi hoće li nam se dogoditi ljubav...

Opširnije...

 

Dejvid Nikols: Jedan dan


..."Štos je u tome, rekla je sebi, biti odvažan i odlučan i promeniti nešto. Ne baš promeniti svet, samo ono malo oko sebe. Izaći u svet sa svojim dvostrukim bakalaureatom sa počastima, svojom strašću i novom električnom pisaćom mašinom marke „smit korona“ i vredno raditi na… nečemu.

Možda promeniti ljudima život umetnošću. Lepo pisati. Negovati prijateljstva, ostati veran svojim principima, živeti strasno i punim plućima i dobro. Steći nova iskustva. Voleti i biti voljen ako je ikako moguće. Jesti pametno. I tako to..."

Opširnije...

 

Kendas Bušnel: Štiklama do vrha

Na vekovima postavljano pitanje - Šta žene žele? - junakinje u ovoj knjizi jednoglasno kažu da žele da vladaju svetom.

U vrtlogu nemilosrdne borbe, izdaje, niskih udaraca, glamura i dom perinjona, žene su te koje u štiklama neustrašivo osvajaju svet - ambiciozne, moćne, uvek pobednice i nikako svetice, dok su njihovi muževi domaćice i bebisiterke, oni su pregaženi poslovni protivnici i ostavljeni ljubavnici.

Opširnije...

 
Još članaka...
eXTReMe Tracker