"Nu Natural" kozmetika


Do nedavno su na polju kozmetike i kozmetičkih preparata postojala dva osnovna pravca – sintetička i prirodna kozmetika.
 Međutim, ovih dana postajemo svedoci rađanja i razvoja trećeg, alternativnog pravca koji je u svetu kozmetike poznat kao Nu Natural kozmetika.

Nu Natural kozmetika predstavlja spoj najboljih prirodnih ekstrakata i vrhunskih tehnoloških dostignuća koji će zajedno dati najbolje rezultate za vašu lepotu. I što je najbolje, sve je u skladu sa poštovanjem ekoloških principa..

Zamisao Nu Natural kozmetike jeste da na dekleracijama proizvoda koji budu nosili oznaku ove kompanije, ravnopravno stoje i prirodni i veštački sastojci, tako ukombinovani da neće imati štetnog efekta po zdravlje ljudi. Korak napred predstavlja i upotreba fitonutrijenata koji se do sada nisu koristili u kozmetici, kao što su sastojci iz leda glečera ili pustinjskog peska, prašine i zemlje, a korak još dalje predstavlja eksperimentisanje sa sastojcima koji će osim estetske imati i funkciju jačanja imuniteta i funkciju zdravstvene prevencije.Vesnici Nu Natural kozmetike već su među nama. Proletos su nas L’Occitane, brend prirodne kozmetike, i Vichy, hi-tech dermokozmetički brend, lobradovali svojom linijom „svežih“ kozmetičkih preparata. L’Occitane se predstavio svežom kremom za lice Ma Crème Nautre, a Vichy svežim serumom Aqualia Antiox, s priborom i sastojcima koji se mešaju kod kuće i drže u frižideru. Iako je reč o proizvodima različitih kozmetičkih kuća, svi imaju isti cilj – nega i zdravlje.

Izvor: http://magazinzazene.com/


blog comments powered by Disqus


Pregledano: 20  puta.


 
eXTReMe Tracker