Slojevito oblačenje za zimski jogging

Da biste sa uživanjem trčali po zimi veoma je važno da se pravilno obučete. Trčanje zimi može biti pravo uživanje, ali da bi došlo do toga morate savladati najveće izazove: hladnoću, vetar, sneg, led…
Najvažniji savet: slojevito oblačenje.
Kako NE treba da izgleda oblačenje za trčanje po hladnom vremenu?

Opširnije...

 

Šalovi, kape, rukavice - birajte!


Zima je konačno pokazala svoje pravo lice, pa smo u roku od nedelju dana iz laganih jesenskih jakni morali na sebe nabaciti punu zimsku opremu, od čizma, deblje odeće, zimskih jakni i kaputa, do šalova, kapa i rukavica, koje su i naša današnja tema.

Svake sezone postavlja se pitanje što je u trendu ove godine? Što su modni kreatori osmislili ove godine? Što im je bila inspiracija?

Opširnije...

 

Dress code - šta je to?


Vreme je božićnih i novogodišnjih zabava koje  često zahtevaju i određeni dress code, odnosno smernice o oblačenju. Iako je dress code sve više prisutan u svakodnevnom životu (posebno poslovnom), možda je upravo ovo pravo vreme za razjašnjenje nekih smernica. Na pozivnicama za takve božićne i novogodišnje zabave (ali i inače!) sve češće možete pronaći uputstva o dress codeu.
 Ali, znate li ih dešifrovati?

Opširnije...

 

Cipele koje smo nekad voleli...


Neke su definitivno otišle u istoriju, neke su evergrin, a neke se ponovo vraćaju na velika vrata. Podsetite se cipela koje su u svoje vreme bile pravi bum.
Neke stvari odlaze u legendu pešice. Espadrile, borosane, martinke, borolete... možda ih danas više niko ne nosi, možda ih nose više nego pre, savršeno je nevažno. Mesto u istoriji cipela zagarantovano im je bez obzira na buduće trendove. Bacimo oko na staru im slavu.

Opširnije...

 
Još članaka...
eXTReMe Tracker