Zavodjenje i govor tela

Neki ljudi prirodno su nadareni za zavođenje, a nekima treba pomoć. Stručnjaci za neverbalnu komunikaciju naglašavaju da je u prvim fazama zavođenja govor tela ključan. Bilo da ste na zabavi, bilo u kafiću ili u knjižari– zavođenje mora biti vrhunsko kako bi dalo rezultata. U samome početku puno je važniji govor tela od bilo kakvog verbalnog izražavanja. Znate li govorom tela zavesti željenu osobu? Dajemo vam nekoliko saveta koji će vam pomoći u tome.

Opširnije...

 

Zaljubljeni muškarac – iz muškog ugla

Muškarci u principu ne vole da pričaju o svojoj zaljubljenosti i to je u njihovom društvu često tabu tema. Kao da je to nešto zabranjeno i nedostojno. Kod žena je situacija potpuno obrnuta. Skoro da se samo o tome i priča sa prijateljicama.

Inače, zaljubljivanje i ljubav nisu isto. Zaljubljivanje je prva faza koja ne mora da vodi ka ljubavi, i ona je obeležena strašću, fizičkom privlačnošću i idealizacijom određene osobe.

Opširnije...

 

Seks koji morate probati!

Nešto novo, nešto što niste mislili da možete, nešto što biste najradije zaboravili, nešto ludo i nezaboravno – sve su to trenuci u seksualnom životu koje sebi morate povremeno priuštiti.
S vremenom se menjate i vi i vaš partner, pa tako i vaša veza, kako intelektualno, tako i emocionalno. A promene se održavaju i na vaš seksualni život. Ali kako svaka životna faza ima svoje čari, tako je i u seksu – postoje vrste seksa i trenutaka u njemu koje, ako već niste, jednostavno morate iskusiti.

Opširnije...

 

Da li vas samo šarmira ili želi više?

Signali u komunikaciji nisu uvek najjasniji, dešava se da isti gest različite osobe protumače na različit način.
Ovakva vrsta nesporazuma dešava se i u muško-ženskim odnosima; recimo, žena pomisli da muškarac nešto želi, a on, zapravo, samo šarmira. Razliku je ipak moguće napraviti.

Opširnije...

 
Još članaka...
eXTReMe Tracker