"Dešifrujte" njegov "govor" tela

Psiholozi tvrde da postoje znaci koji vam već na prvi pogled mogu otkriti kakav je vaš budući partner u krevetu. „Dešifrujte" ga da se ne biste razočarale...

Ako mislite da na prvom sastanku ne možete puno toga saznati o svom potencijalnom dečku, psiholozi će reći da se varate. Kako ne biste došle u situaciju da doživite razočaranje, potrudite se da "dešifrujete" govor njegovog tela i saznaćete da li je muškarac koji vam se dopada dobar u seksu i pre nego što s njim legnete u krevet. Evo znakova koji će ga razotkriti.

Prvi poljubac

Nakon što ste izmenili nekoliko rečenica i shvatili da se među vama razvila strast, ne možete se odupreti želji da se vaše usne spoje. Taj prvi poljubac reći će vam puno toga. Psiholozi kažu da je prvi poljubac "lakmus papir" buduće veze, pa samim tim ako nije vredan toga da ostane u lepom sećanju i ako za dotičnog ne možete reći "Vau, kako se dobro ljubi", ni seks sa njim verovatno ne obećava.

Zajedničko vreme

Od samog starta vam je jasno da ćete uz njega zaboraviti značenje reči "dosada". Šta god da radite zajedno, bilo da ste u restoranu, u noćnom provodu, pozorištu ili samo sedite i pričate, osećate da vam je pored njega jako zanimljivo i nemate potrebu da se rastanete. Zabavni muškarci skloni da duže vreme drže vašu pažnju, ali i skloni pustolovinama, i u krevetu će vam priuštiti isto.

Inicijativa

Muškarac koji nema ideja, ne preuzima inicijativu i nije snalažljiv asociraće vas na malo dete o kojem treba da se brinete. Takav muškarac nikome nije zanimljiv, a upravo takav je i u spavaćoj sobi. Izgovor "Nisam se opustio, jer se još dovoljno ne poznajemo" najčešće je pokazatelj da će tako ostati i kada se vaša veza stabilizuje. Psiholozi kažu da ako seks na početku ne valja, neće valjati ni kasnije.

Govor tela

Prilikom prvog susreta govor tela, ako ga ne ignorišete, daće vam puno potrebnih informacija. Gleda li vas u oči? Kakvo mu je držanje? Koliko vam se približio? Pomera li ruke dok govori? Sve ovo su znaci koje vredi "uloviti", savetuju stručnjaci. Ako je nesiguran, preterano maše rukama i sedi polusavijenih leđa, taj mora još puno toga da nauči u krevetu. Suprotno tome, seks-majstor će vas najčešće drsko gledati pravo u oči.

Hvalisanje

Psiholozi napominju da dobro upamtite jednu stvar - muškarac koji se hvali koliko je žena "okrenuo" i kako su uzdisale dok im je pružao orgazam daleko je od muškarca kojem je stalo do partnerke i koji zaista želi da ona bude zadovoljena. Onome koji vam jasno stavlja do znanja sa koliko žena je spavao bitno je samo da se pohvali, a pitanje je s koliko njih je zaista bio.

Vešt s prstima

Može imati negovane ruke i uredno sređene nokte, ali pitanje je može li onaj koji sedi preko puta vas u nekoliko sekundi vezati sebi kravatu? Pitate se kakve veze to ima sa seksom? Psiholozi kažu da njegove fine motoričke sposobnosti otkrivaju osobu koja je vešta s prstima i sa njima može sve da uradi. Zatim probajte da zamislite kako ih tek koristi u krevetu...

Izvor: http://www.pressonline.rs/


blog comments powered by Disqus


Pregledano: 121  puta.


 
eXTReMe Tracker