Saveti kako sačuvati ljubav u braku


Čim u vezi nešto krene naopako, hteli to ili ne, intenzivnije razmišljate o prirodi svog partnerskog odnosa. Šta znači uspešan brak i kako drugome na pravi način pokazati ljubav? Poslušajte naše savete...

Opširnije...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koji brakovi ne mogu uspeti?

Sve je lepo kad stupamo u brak. Zaljubljeni smo, sigurni da smo dobro birali. Ne sumnjamo ni trenutka da sad već dobro poznajemo partnera: da, to je osoba s kojom želimo provesti ostatak života! Možda su moguća još neka mala iznenađenja, neke sasvim beznačajne sitnice, ali sve u svemu – sigurni smo da je to ono što tražimo.

Opširnije...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zašto je bolji život udvoje?


Mnogi se plaše braka jer misle da će im vezivanje za jednu osobu u potpunosti promeniti život. Međutim, brak je prirodna nadogradnja svake veze jer je učvršćuje, neguje i ispunjava iskonsku potrebu za bliskošću i sigurnošću.
Mladi treba da shvate da je bračna zajednica blagodet, a ne kazna.

Opširnije...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Teme koje treba razjasniti pre ulaska u brak


Što imate više informacija o svom partneru, bolje ćete prosuditi da li će Vam ta osoba odgovarati u braku. Što manje informacija imate, veća je verovatnoća da ćete svoj brak završiti besni, razočarani ili slomljenog srca.
Evo nekih oblasti o kojima treba razgovarati sa partnerom. Naravno, mnoga od ovih pitanja nisu laka za postavljanje. Osim toga, ljudi su nekada neiskreni i prema sebi i prema drugima, često ne zato što tako žele, već zato što ne umeju drugačije. Zato je vrlo važno posmatrati i kako partner živi, a ne samo ono što govori, to je ponekad pouzdaniji znak onoga što zaista misli.

Opširnije...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Još članaka...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum

Forum

bioritam
sanovnik
ovulacija
horoskop
pol-deteta
feng
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pretraga
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Forum Savremena
 
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijavi me za sledećih
minuta:
Prijavi me za stalno:

www.wallichresidence.info

Registruj nalog na Savremenoj!!!.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
eXTReMe Tracker