Usne privlačne poput magneta


Usne su za većinu muškaraca najprivlačniji deo ženskog tela.
Pa zašto onda ne biste to iskoritile i bukvalno postale magnet za frajere?!

Napućite usne

Pune usne pokazatelj su mladosti i zdravlja – dva znaka plodnosti koji pokreću instinktivne nagone svakog mukarca. I ne samo to – raskošne putene usne bukvalno mame da budu poljubljene. Napućene, blago natečene usne, kao da šalju muškarcima poruku “Dođi, želim te!”.

Savet šminkera: Nakon što namažete karmin, oko ivice usana, četkicom nanesite malo svetlog pudera u prahu, za nijansu svetlijejg od onog koji imate na licu. Kontrast između ruža i svetle ivice učiniće da vaše usne deluju punije. Za napućeni izgled stavite malo sjaja na sredinu usana.

Usne poput satena

Pune usne i neće izgledati naročito seksi, ako ih ne krasi satenski glatka površina. Nažalost, ponekad je teško izboriti se sa ispucalim usnama, naročito preko zime. Zato je grožđana mast obavezan deo vaše torbice za šminku, gde god da ste.

Savet kozmetičara: Ako su vam usne već ispucale, evo jednostavne terapije koja će vam pomoći. Pomešajte kašiku zobenih pahuljica sa 2 kašike maslinovog ulja i kašikom meda. Smesu nanesite na usne i nežno utrljavajte 30-ak sekundi. Zatim ostavite 5 minuta da odstoji i isperite. Na kraju stavite mast za usne.

Usne koje uzbuđuju


Moć boja nam je svima dobro poznata, pa zato pažljivo birajte i nijansu za usne. Verovatno već pretpostavljate – crvena boja na telu (i tamo dole) znak je seksualne uzbuđenosti. Zato muškarce privlače crvene, ružičaste i ljubičasete nijanse koje čine da usne deluju sočno i strasno.

Savet šminkera: Nemojte upotrebljavati formule sa previše sjaja. Osim što usne koje izgledaju lepljvo mogu delovati i odbojno, ovakve formule se obično lako razmazuju. Postarajte se da usne dobro upiju boju, a izbegavajte olovke za usne koje su primetno tamnije od boje ruža.

Izvor: http://www.cosmopolitan-scg.com/


blog comments powered by Disqus


Pregledano: 45  puta.


 
eXTReMe Tracker