Sandra, Silvija i "Rukotvorine fantastics"

-"Zovemo se Sandra i Silvija Vrbančić (mama i kćer). Naš hobi je izrada raznolikih modnih dodataka, kao što su rajfići, špangice, clutchevi... Izrada nam pruža čistu relaksaciju i zabavu! Započele smo s izradom rajfića za osobnu upotrebu, kako su nam radovi ispali bolje od svih naših očekivanja, stavile smo slike na internet i dobile jako puno upita. Tako su došli na red broševi, a zatim i sve ostalo..."

Opširnije...

 

Manuela Lovrenčić - "Sva lica žene"

Manuela Lovrenčić rođena je 06.07.1979. u Zagrebu. Diplomirala je modni dizajn, na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu.

Međutim, još kao osnovnoškolka osetila je  neverovatnu ljubav prema modi, a svaki slobodan trenutak koristila je za crtanje odeće i modnih dodataka. Nije bilo dileme za izbor zvanja, te je upisala srednju školu za modni dizajn, a zatim i fakultet.

Opširnije...

 

Unikatni nakit Ivane Vukenović

-"Zovem se Vukenović Ivana, imam 33 godine i zivim u Surčinu. Po zanimanju sam grafičar ali me ljubav prema kreativnom radu i stvaranju odvukla u drugom pravcu.

Izradom nakita sam počela da se bavim prvo iz radoznalosti a potom je to preraslo u veliku ljubav i opsesiju..."

Opširnije...

 

Tamara Milenković - Život u ogledalima

-"Moje ime je Tamara Milenković, rođena sam u Beogradu 30.3.1981 godine, gde sam završila III beogradsku gimnaziju.

2005.godine diplomirala sam na Fakultetu Primenjenih umetnosti u Beogradu, na odseku za unutrašnju arhitekturu (ili kako to svi danas popularno zovu - enterijer). Bavim se dizajnom enterijera i scenografijom."

Opširnije...

 

Majina škrinjica nakita

-"Zovem se Maja Veseli Hudetz. Rođena sam 3.5.1973.godine u Zagrebu. Trenutno živim u Zadru gdje je i počelo moje stvaralaštvo 2003.godine."
-"Našla sam se u stranom gradu i tako je počelo moje stvaralaštvo, Jedna poznanica posudila mi je kalup za gips i tako je sve počelo….Počela sam sa gipsanim odljevima da bi me moja znatiželja odvela ka izradi nakita i kasnije salvetnoj tehnici. Već 7 godina  stvaram, kreiram, istražujem….što više radim to više ideja imam."

Opširnije...

 
Još članaka...
Forum Savremena
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijavi me za sledećih
minuta:
Prijavi me za stalno:

Zaboravili ste lozinku?

Registruj nalog na Savremenoj!!!.

eXTReMe Tracker