Ne izigravajte mu mamu!


Jedna od najvećih pogrešaka koje žena može napraviti u vezi jeste da se prema svom partneru ophodi kao prema detetu. Što se više ponašate prema njemu kao da je dete, to će se on više tako ponašati. Na kraju će vam zamerati, kao što zamera vlastitoj majci neke stvari. A najgore od svega je da je briga o partneru kao da je dete, najbrži i najgori način da se ubije strast u vašoj vezi – nijedan muškarac ne želi spavati s vlastitom majkom...

Opširnije...

 

Žene u crvenom su privlačnije!

'Žene neće pogrešiti ako obuku crvenu suknju ili haljinu kada se spremaju za izlazak s muškarcem kojeg žele.

Mogle bi biti uspešnije i u online muvanju ako stave svoju sliku na kojoj nose nešto crveno', izjavila je naučnica Niesta Kayser s njujorškog University of Rochester, gde je sprovedena istraživanja među studentima.

Opširnije...

 

Da li muškarci vide nesavršenosti našeg tela?


Većina žena želi da izgleda savršeno. Sa svih strana smo okruženi reklamama koje nam govore da treba da izgledamo mlađe, da smanjimo bore, da zategnemo telo, da se oslobodio celulita i suvišnih masnih naslaga..., sve u cilju da izgledamo što lepše i atraktivnije.

Opširnije...

 

Podrška voljenoj osobi ili nešto drugo?

Pružanje podrške voljenoj osobi i briga za nju veoma su važne komponente veze, ali postoji velika razlika između toga da voljenu osobu podržavate i toga da joj budete majka, otac, sobarica, sluškinja, telohranitelj... A nekada voljena osoba od vas ne traži podršku, već da se ponašate kao njen roditelj.

Opširnije...

 
Još članaka...
eXTReMe Tracker