Procenite sami svoju seksualnu asertivnost


Seks je, u velikom broju slučajeva, veoma vruća tema u raspravama partnerskog para. Razlog je jednostavan. Biološke uloge muškarca i žene odslikavaju se u sociološkim ulogama a ove određuju psihologiju muškog i ženskog seksualnog ponašanja. Posle "seksualnog maratona” u prvoj i eventualno drugoj godini seksualnog života nekog para, interesovanje za seks postepeno opada da bi se u većini slučajeva (ne u svim, naravno) preobratile u "ispunjavanje seksualne dužnosti", mrzovoljnost i stereotipiju.

Opširnije...

 

Imate li i vi svoj fetiš?


Seksualni ili erotski fetišizam podrazumeva seksualnu privlačnost vezanu za neki predmet ili stvar koja nije prirodno vezana za seksualnost.

Da li je fetišizam bolest?

Fetišizam može se dijagnosticira kao parafilija, ali samo ako određeni fetiš izaziva bol ili zavisnost. Mnogi ljudi produbljuju svoje interesovanje za fetiše i upražnjavaju ih više radije nego što će pokušati da ih se oslobode.

Opširnije...

 

Strasti pre sumraka!


Osećaj da možete da pomerite sve granice deluje kao jedan od najsnažnijih afrodizijaka. Ne čekajte sumrak, neka spavaća soba ostane zatvorena.
Izaberite drugačije mesto i neki manje uobičajen termin za vreli susret.

Opširnije...

 

Seks: 7 pitanja i 7 odgovora


Postoje stvari koje je zaista teško pitati, čak i najbolje prijatelje.
Potražili smo odgovore na nekoliko (tabu) pitanja koje vam je verovatno uvek bilo neprijatno da postavite, a sada konačno možete saznati odgovore na njih:

Opširnije...

 
Još članaka...
eXTReMe Tracker