Saveti poznatih kako postati uspešna u poslu - Ivanka Tramp


Milijarderka Ivanka Tramp koristi svoj instinkt, mozak i magnetni šarm, a ne planetarno poznato prezime, da bi ispunila svoje neizbrisivo zacrtane ciljeve. Nesebično i iskreno, naučiće vas kako se postaje uspešna žena 21. veka.
Čuli ste za njeno slavno prezime, ali možda ne znate koliko je Ivanka Tramp morala vredno da radi da bi izvojevala sopstveni uspeh.

Opširnije...

 

Pokrenite sami svoj posao


Radite od devet do pet svaki dan, posao vam je stresan, donosi vam sve manje zadovoljstva, a niti zarada nije kao pre? Imate li neki skriveni talent? Možda biste se mogli pronaći u nekome od ovih talenata i poraditi na njemu, te ga učiniti super biznis pothvatom.

Opširnije...

 

Elegantna i moderna u poslovnoj odeći


Mnoge žene svakodnevno odlaze na posao u klasičnim poslovnim odelima, ali nisu previše sigurne koje modne dodatke iskombinovati kako bi outfit dobio na ženstvenosti. Ključ nenametljivog „podizanja“ strogo poslovnog odela je u kombinovanju jednostavnih i klasičnih modnih dodataka. Predlažemo vam šest osnovnih dodataka poslovnom odelu sa kojima ne možete pogrešiti.

Opširnije...

 

Mala pravila poslovnog "anti-bontona"


Nepoštovanje bontona obično nije dobro za poslovni ugled, ali ako je prodavač ili kupac drzak ili nerazuman, potrebno je doneti čvrstu odluku: nastaviti poslovni odnos ili ga prekinuti. Prestanak poslovanja s neugodnim partnerom možda uzrokuje gubitak profita, ali i može vam uštedeti mnogo energije, piše Poslovni dnevnik.

Opširnije...

 

Kvaliteti koji žene čine boljim šefovima


Da li je bolja opcija imati ženu ili muškarca za šefa?
Prema istraživanjima, pol nadređenog nema velikog uticaja na produktivnost zaposlenih ili međuljudske odnose u timu, međutim, žene na čelnim pozicijama pokazuju izvesne osobine koje ih čine boljim menadžerima.

Opširnije...

 
Još članaka...
eXTReMe Tracker