Deset filmova koji su obeležili 2010. godinu

Magazin "Time" odabrao je deset najboljih filmova u 2010. godini. Na prvom mestu je "Toy Story 3, animirani film koji je zaradio najviše novca svih vremena. Kako navodi Time, danas niko ne pravi bolje filmove od studija Pixar, zato i ne čudi što je animirani film "Toy Story 3" doživeo takav uspeh.

Opširnije...

 

"Jedi, moli, voli" sa Džulijom Roberts


Žena, kojoj je nekada bio cilj u životu da se uda i podiže porodicu, pronalazi svoje prioritete i naglo menja svoj život. U očima mnogih, Liz Gilbert (Julia Roberts) je moderna žena koja je imala sve - muža, kuću, uspešnu karijeru – ali oseća se izgubljeno, usamljeno i zbunjeno, i upušta se u avanturu u potrazi za zadovoljstvom u životu...

Opširnije...

 

Filmski program „Posebni ljudi"


Filmski program „Posebni ljudi" održaće se u Etnografskom muzeju, od 15. do 17. novembra 2010. godine.
Kultura za sve - da li je to moguće, ukoliko je ulaz u bioskopske sale samo preko stepeništa, a ljudi sa posebnim potrebama samo tema dokumentarnih filmova? Da je to moguće i drugačije, imate priliku da vidite u izboru igranih i dokumentarnih filmova, koji tematizuju sve nas - sa našim specifičnim strahovima i potrebama. Filmovi su na nemačkom sa srpskim titlovima, ulaz je slobodan.

Opširnije...

 

Premijera filma "Majka i dete"


Nakon premijere na ovogodišnjoj “Loreal Paris Sinemaniji“, film "Majka i dete“ reditelja Rodriga Garsije počinje sa redovnim bioskopskim prikazivanjem od četvrtka 11. novembra.

Glavne uloge u ovoj drami istaknutog reditelja tumače Anet Bening, Naomi Vots i Sejmuel L. Džekson.

Opširnije...

 
Još članaka...
eXTReMe Tracker