Boja za 2011. koja raspaljuje čula i popravlja raspoloženje

Institut za boje Pantone saopštio je da ćemo u narednoj godini nositi crvenkasto-roze boju.

Pastelna nijansa nazvana je "honeysuckle", po boji orlovih noktiju koji su beli ili žućkasti, i mestimično crveno-rozi.

Opširnije...

 

Po čemu ćemo pamtiti 2010. godinu?


Samoubistvo, krvavi dijamanti, dizajnerske torbe, zlatne devojke i prve dame - bacićemo pogled na velike priče i još veće trendove koji su 2010. poharali modni svet.

Opširnije...

 

Zlatna koktel haljina za doček Nove godine


Zlatna je verovatno jedina boja koja u odeću unosi sofisticiranost i u tom smislu ne može se uporediti niti sa jednom drugom. Ova boja označava glamur i lepotu, te čini da se svaka žena odevena u haljinu zlatne boje oseća izuzetnom.
Imate li želju da se glamurozno i raskošno osećate i za nadolazeće novogodišnje praznike? Svečane zlatne koktel haljine biće pravi izbor da izgledate senzacionalno i sa malim napora.

Opširnije...

 

Za ljubiteljke "animal" printa


Tajna uspešno odabrane odevne kombinacije krije se u triku da samo jedan deo stavite u prvi plan. Ovo malo pravilo posebno važi kada je u pitanju jedan od najaktuelnijih trendova koji se na police prodavnica preneo iz prethodne sezone, a to je životinjski print. Već dugi niz godina dizajneri kao što su Roberto Kavali, Prada i Dolče i Gabana ljubitelji su animal printa, pa zato takvu garderobu ne treba posmatrati kao potrošan i prolazan trend.

Opširnije...

 
Još članaka...
eXTReMe Tracker