Zlatna koktel haljina za doček Nove godine


Zlatna je verovatno jedina boja koja u odeću unosi sofisticiranost i u tom smislu ne može se uporediti niti sa jednom drugom. Ova boja označava glamur i lepotu, te čini da se svaka žena odevena u haljinu zlatne boje oseća izuzetnom.
Imate li želju da se glamurozno i raskošno osećate i za nadolazeće novogodišnje praznike? Svečane zlatne koktel haljine biće pravi izbor da izgledate senzacionalno i sa malim napora.

Noseći zlatnu haljinu nećete pogrešiti u izboru i svakako nećete proći nezapaženo.

Zlatna koktel-haljina treba da izgleda jednostavno, ali glamurozno, i ako imate želju da se javno prikažete u najboljem svetlu, napravili ste pun pogodak - ostali gosti na dočeku Nove godine neminovno će vas primetiti!

Atraktivne zlatne koktel haljine izgledaju veoma seksi. Ako napravite dobar izbor, ovakva će haljina učiniti da u njoj izgledate vitko i atraktivno. Ovisno o tome šta volite, haljina može biti iznad kolena i da prati liniju kukova, na V-izrez ili, što je posebno IN ove sezone, da ima bretelu na samo jedno rame.

 A šta je sa tradicionalnom zlatnom koktel haljinom? Modeli ovih izuzetnih zlatnih haljina izdvajiće vas u bilo kojoj masi. Haljine bez rukava , nabrane i dekorisane finim kaišem, uz pravougaoni dekolte, izvanredne su za žene bujnijih grudi.

Noseći zlatnu koktel haljinu svaka od vas osećaće se posebno, zanosno, glamurozno...I uz sasvim malo truda izazvaće muške uzdahe svugde gde se u njoj pojavi.


blog comments powered by Disqus


Pregledano: 62  puta.


 
eXTReMe Tracker