Ko su Fensice? Pitajmo Desire Crnković...

-"Zovem se Desire Crnković. Rođena sam u Zagrebu 1986 g. u znaku Raka. Vrlo sam vesele naravi i uvijek nasmijana i pozitivna i to svi kod mene osjete.
Obožavam prirodu, romantična sam i volim sve sto je moderno i fancy a shopping je moja velika strast!" - uvodne su reči ove izuzetno nadarene mlade žene, koja vam se ove nedelje predstavlja na portalu Savremene.

Desire dalje priča: -"Prije 7 godina sam napravila prve primjerke nakita od fimo mase i nekako zaboravila na to. Na nagovor frendice u siječnju 2010 sam ih izvukla iz prašine i osjetila želju i strast da opet kreiram neobičan i lijep nakit. Radim narukvice i ogrlice sa cvijećem, voćem, povrćem, srcima, križevima i Fensicama, prstene sa ružama, broševe i još puno toga..."-"U veljači ove godine sam pokrenula svoju prvu fan stranicu na FACEBOOK-u i ujedno organizirala nagradne igre na kojima se osvajaju prsteni i FENSICE. Napravila sam i svoj site www.fensice.com i www.desirefancyart.com a sada je u izradi i www.desire-design.com po mom novom brand-u DESIRE DESIGN. Uz to sam prisutna sa FENSICE FAN CLUB-om, nekoliko Facebook igrica i dućanom online na www.dawanda.com."

FENSICE su sada pravi hit u Hrvatskoj a radi se o slatkim ovčicama koje su obučene moderno i Fancy. Tako je i nastalo ime FENSICE koje je Desire dala prema reči FANCY, ali pisano kako se izgovara. FENSI + ovčiCE = FENSICE :) Neočekivano veliki interes je doveo do priključivanja preko 12.000 fanova u proteklih osam meseci na fan stranici na FACEBOOK-u!
-"Ja sam zaljubljena u svaki komad nakita koji napravim i svaku FENSICU znam napamet pa mi je teško odvojiti se od njih kada ih naruče", kaže Desire.
Jedna od najlepših je i FENSICA Little Princess koju je izabrala Sarah Josipović, direktorka Dreft Fashion Week-a u Zagrebu.
-"Svaki dan vidim na Facebook-u koliko se mojim fanovima, djevojčicama, djevojkama i ženama sviđaju FENSICE i da lude za njima kao i ja pa mi je onda puno lakše odvojiti se od njih! Znam da idu u dobre ruke, čak ih nove vlasnice vode u šetnju, na kavu, na more, pričaju sa njima... :) Vole ih kao i ja!"
Više o Fensicama i Desire Crnković možete saznati na:
Web site: www.fensice.com
Facebook: facebook.com/fensica
Fensice News: fensice.wordpress.com
Fensice TV: youtube.com/fensice
Twitter: twitter.com/fensice


 
 


Savremena.me
(23. novembar 2010.)


blog comments powered by Disqus


Pregledano: 72  puta.


 
Forum Savremena
Korisničko ime:
Lozinka:
Prijavi me za sledećih
minuta:
Prijavi me za stalno:

Zaboravili ste lozinku?

Registruj nalog na Savremenoj!!!.

eXTReMe Tracker