Orgazam po astrologiji

OVAN - Kod ovih žena sve treba brzo, gvožđe se  kuje dok je vruće! Mala stanka u trenutnom zanosu i ona gubi interes, nema više seksa, pa ni ostalog. Orgazam može postići i vrlo brzo i vrlo lako ako partner nije mlitav, pričljiv i ako ne odugovlači. Kada je situacija za Ono onda Ono treba i napraviti. To je njen stav. Ipak, preporuka bi za pripadnice znaka Ovna bila pokušati seks shvatiti kao igru za dvoje, a ne kao pojedinačnu utrku na 100 metara...

Trebale bi seks pokušati dožieti kao nešto lijpo čak i ako je druga strana, makar u startu, sličnija pužu nego skočimišu. Orgazam Ovnica je u načelu prilično bučan. Loš seks sasvim će je udaljiti od partnera, idući ga dan neće ni pozdraviti pri susretu.

 

BIK - Pripadnice ovog znaka mogu se lako uzbuditi, ali to neće pokazivati. Misle: neka on sam to vidi. Partnera moraju doživeti kao nešto posebno, ne idu na prvu loptu i nisu sklone avanturama. I tu je problem. Potrebno im je dugo uhodavanje, istraživanje, a za to je potrebna duga veza. U duljoj vezi ostvare prisan odnos s partnerom, a to je preduslov  i njihovog orgazma. Kada su sigurne u sebe i kada ih se ni na što ne tera, pa još uz to ako je partner u kondiciji i može izdržati malo dulji napor, one će svakako doživeti seksualni vrhunac. Njihov je orgazam popraćen previjanjem tela i tihim uzdasima. Nakon seksa su srećne i osmehom pokazuju zahvalnost. Ako ne dožive orgazam partneru opraštaju, ništa mu ne zameraju.

 

BLIZANCI - Blizanci i orgazam? Pomalo neobična kombinacija, jer kako postići orgazam kada se one za vreme seksualnog odnosa vole smejati, skakutati, ponekad čak i pričaju viceve, zbijaju šale. No, to ne znači da ne uživaju u seksu. Naprotiv, uživaju i te kako. Da bi doživele orgazam potrebno je puno rada, napora, treba pronaći pravu poziciju, treba ih umiriti, dovesti do toga da ućute i prestanu misliti o bilo čemu. Kod žena rođenih u znaku Blizanaca nema previše orgazama. No, to njima i nije važno. Važnije im je da je seksualna igra lepa, maštovita, njima ugodna. Kada dožive orgazam, ponekad nesvesno ispuste suzu, a potpuno su tihe. Tu nema vrištanja ni grčenja. Ako je seks loš neće zameriti, jer čim se obuku, već zaborave što je bilo trenutak ranije.

 

RAK - Lako bi pripadnice znaka Raka doživele orgazam kada ne bi seks doživljavale kao dužnost. A ono što je dužnost nije uvek i ono što se želi. Previše se posvećuju partneru da bi bile koncentrisane na sebe. Njihova je fizička građa gotovo idealna za orgazam, imaju osetljive grudi, osjetljivo i sve ostalo, tu bi već i sam dodir trebao puno toga napraviti. Međutim, Račice uvek intenzivno misle, ne mogu one u seks tek tako, pa i dok seks traje, one misle i misle. Potpuno se prilagođavaju partneru, čine sve što misle da on voli ili da mu treba raditi. Među ovim je ženama najviše onih koje odglume orgazam. Odglume ga kako bi on bio zadovoljan, a što se njih tiče, zadovoljne su već samim tim što ih on želi. Više od toga im ne treba. Partneru sve opraštaju.

 

LAV - Ovde se događa bučni orgazam pun strasti, znoja, uzdisaja, pa je dobro zatvoriti prozore, a ako se radnja događa u vozilu, onda valja otići podalje, gde nema ljudi. Lavice se potpuno prepuštaju seksualnom užitku, beskrajno su samouverene, znaju što im treba i što im partner treba raditi. No, i one znaju što trebaju raditi partneru. Tu je puno oralnog seksa, maženja, stiskanja. Ako ne dožive orgazam nisu nezadovoljne, partneru neće prigovarati, možda će ga povremeno bockati sitnim zafrkancijama, što nije za preterano osetljive tipove koji sve shvataju ozbiljno. Lavice, naime, nisu zajedljive, ne misle ništa loše, samo očekuju da će se kasnije stanje popraviti.

 

DEVICA - Prave se nevinašca, seks ih kao ne zanima, a uzbude se na svaku lascivnu reč. Partner koji im u uho ne zna šaptati baš takve reči neće ih zadovoljiti, pa tako ni dovesti do orgazma. Za orgazam Djvici treba snažan, pomalo grub partner koji će voditi igru i koji će je potpuno podčiniti. On mora biti vođa. Devicama treba dosta uhodavanja, ali kada krenu, onda je to zahuktala lokomotiva. Kada se dovoljno uzbude, trude se navesti partnera da im radi ono što znaju da će ih dovesti do orgazma. Njihov je orgazam dosta intenzivan, znoje se i zabacuju glavu, ali nema puno zvukova. Partneru teško opraštaju loš seks. Ne govore o tome, ali misle svoje i procenjuju situaciju. U prostoru koji im se ne čini savršeno čistim u seks se neće upustiti. Njima je najvažnija savršena čistoća. Seks u apoteci za njih bi bio najbolji.:)

 

VAGA - Ove su žene stvorene za orgazam. Doživljavaju ga lako, uz nežnog i mirišljavog, sveže istuširanog partnera beskrajno će uživati. One se potpuno prepuštaju seksu. Ne smeta im ni mesto ni vreme. Najvažnije je da je oko njih puno mirisa, svežine, na otvorenom su bolje nego u zatvorenom, nekako daju više od sebe, trude se. Žele zadovoljiti sebe, ali ako partner nije zadovoljan, biće tužne. Njihov je orgazam jak, previjaju se i stežu uz partnera, ispuštaju uzdahe, iskreno sve to proživljavaju, gotovo nikada ne glume. Njihov je način doživljavanja orgazma vrlo stimulativan i za partnera, pa je sa ženama Vagama najviše zajedničkih, istovremenih orgazama. Partneru opraštaju pogreške, čak i ako za nešto nisu krive osećaju se krivima i samo žele da oboje budu zadovoljni.

 

ŠKORPIJA - Žena Škorpion je seksualna mašina koji melje partnera dokle god ne doživi orgazam. Za nju nema prepreka, ne misli o tome što je i kako s njim, je li u kondiciji ili nije. To je ne zanima. Trza se, namešta, povlači partnera i na da mu da se pomeri dokle god ne dođe do vrhunca. Može doživeti i nekoliko orgazama za redom. Treba sa ženom rođenom u ovom znaku biti izdržljiv. Lako se uzbudi, seks je za nju nešto poput vazduha ili hrane, a orgazam je cilj svega. Ako taj cilj nije ostvaren, smatra da je i seks promašen. Kako nema dlake na jeziku, partneru koji je ne zadovolji jasno će reći što o njemu misli. Osetljivijem partneru lako nabije komplekse. Ko ju je jednom zadovoljio u njenim je mislima uvek potencijalni partner, a ko nije, može je zaboraviti. Ona nikada ne oprašta.

 

STRELAC - Njen je seks kombinacija igre, glume i egzibicionizma. Voli se pokazivati gola pa joj je zanimljiva svaka pomalo voajerska ili egzibicionistička situacija. Seks na otvorenom, na primer. Može se brzo uzbuditi, a partner mora pratiti njene titraje kako bi je doveo do orgazma. Seksu se lako prepušta, a potrebno je isprobati više načina kako bi se pronašao onaj pravi. Partneru šalje lagane signale, a on se po tome putokazu mora znati snalaziti. Kada dođe do prave pozicije, počinje ono pravo. Dok ne doživi orgazam, ona ne dozvoljava promenu pozicije. Orgazam žena rođenih u ovome znaku može biti silno bučan, ali i vrlo tih. Ukoliko je partner ne zadovolji, neće mu previše zameriti, nadaće se da će idući puta biti bolje, a ako ne bude, tada će već ozbiljno razmišljati o promeni.

 

JARAC - Ove žene vrlo teško doživljavaju orgazam. Partner s njima mora biti jako uporan, a samo je jedna pozicija  pomoću koje, barem nekako, mogu doći do orgazma. To je spoj leđa-trbuh, pri čemu su tu njezina leđa, a trbuh njegov. Zanimljivo je da se žene rođene u znaku Jarca lako uzbude, brzo požele penetraciju, seksu se prepuštaju vrlo lako, ali kada treba doći do orgazma, to je druga priča. No, one su vrlo racionalne, pa već vrlo rano spoznaju taj svoj problem, tako da partneru ne prave probleme. Ako i pate, čine to u sebi, o tome ne govore. Uporan partner Jaricu ipak može dovesti do orgazma. Ako doživi orgazam, onda je to nešto što se ne može sakriti. Ona se previja, savija glavu, udara bokovima, a na partnera kao da zaboravi. No, ne očekuje da će se to idući puta ponoviti.

 

VODOLIJA - Kod žena rođenih u znaku Vodolije sve su kombinacije moguće kao što sve mogu biti i nemoguće. Može se lako uzbuditi, a opet, u nekoj posve istoj situaciji, nikako. Može je silno uzbuditi dodir, ima jako osetljivu kožu, a opet, čak i dobra seksualna igra može je ostaviti sasvim ravnodušnom. Partner nikada ne za šta je ovoj ženi u mislima. Ipak, kada je s partnerom koji ju je spreman dugo i nežno milovati, može dostići seksualni vrhunac. Kada doživi orgazam, žena Vodolija se prilično brzo oporavlja, brzo se oblači ili prelazi na sasvim običan razgovor. Zato ponekad ostavlja utisak kao da joj to što joj se, uz toliko truda dogodilo, i nije važno. To je pogrešan zaključak, jer njoj je orgazam prilično jak dokaz da je partner onaj pravi.

 

RIBE - Žene rođene u ovome znaku su zaista mnogo osetljive i osećajne. Njima je najvažnija ljubav pa ako kod partnera osete ljubav već je i samo to dovoljno za doživljavanje orgazma. Seksu se potpuno prepuštaju, zaborave na sve, samo uživaju. Noć i prva zora njihovo je vreme za seks. Lepo im je pored mora, u prirodi uopšte. No, ako u partnera imaju poverenja onda im je svaka situacija povoljna za seks. Poverenje im je jako važno, žele biti vođene, žele grublji seks s malo reči i puno ljubljenja. Vole kada ih se veže, vole glumljenje silovanja i slično. Doslovno izgaraju u seksu. Orgazam im je pun izvijanja, mišići im se grče, zabacuju glavu, trzaju se, stišću partnera, ali ne ispuštaju previše zvukova. Iznimno su sretne nakon orgazma, a mogle bi se satima maziti. Tako zadovoljne idućeg će dana partneru pokloniti nešto lepo, a to rade samo onima koje vole.
blog comments powered by Disqus


Pregledano: 90  puta.


 

Forum

bioritam
sanovnik
ovulacija
horoskop
pol-deteta
feng
eXTReMe Tracker