Ljubavni horoskop za 2011. godinu

Ljubav u 2011. godini.......Hmmmm.

Hoće li zvezde biti na Vašoj strani?
Da li da pratite svoje srce ili razum? Proverite u ljubavnom horoskopu...Ovan: na vama je da tražite

Eksplozivni, strastveni i uporni vi možete napraviti vrlo značajne korake u ljubavi ove godine. Jupiter prolazi kroz vaš znak velikom brzinom prvih šest meseci 2011, dajući vašem životu novi energični početak. Pratite svoje srce, a ne razum i budite otvoreni za izlaske i sastanke. Venera posećuje vaš znak oko rođendana, izazivajući buru harizme i mogućnosti, a praćena je retrogradnim Merkurom koji može da raspali stare strasti do požara. Ljubav vam može doći u bilo kom periodu ove godine, pa držite oči i srce otvorenim.

Bik: Dublje veze cvetaju

Vaša romatična energija polako se budi, signalizirajući nagoveštaj za promenu: šapat moćne ljubavi dolazi uskoro. Susreti, čestitanja i sastanci su ključni za vas u 2011, tako da treba da ustanete sa kreveta i izađete iz kuće. Vaša planeta vladalac - Venera, pridružuje se Jupiteru u vašem znaku tokom juna kulminirajući u energiji koja se skupljala tokom vremena. Druga polovina godine je rezervisana za istraživanje i uživanje u novoizgrađenoj harizmi. Pustite vaše srce da govori za sebe, jer reči ne mogu da iskažu ono što će doći sa velikom ljubavlju.

Blizanci: obilje je vaše srednje ime

Vaši romantični ideali vas vode na novu teritoriju u prvoj polovini ove godine. Čuvajte se povrede vrata, jer ćete se okretati brzo i često! Biće onih koji će poželeti više pažnje od vas, i kao i obično, biće vam teško da se fokusirate. Samo iskoristite povoljan retrogradni Merkur u aprilu, avgustu i novembru da biste uredili svoj ljubavni život. Postoji šansa da će kosmička, karmička ljubav doći sa ponudom koju nećete moći da odbijete. Ona je nepredvidiva – baš kao i vi.

Rak: moćni i puni mogućnosti


Moćna energija u vašem profesionalnom životu može lako da vas odvuče od posvećivanja romantičnoj vezi. Iskoristite najbolje od aspekata zanosne Venere u februaru, julu i decembru i koristite retrogradni Merkur u aprilu, avgustu i novembru da biste uspeli da napredujete u ljubavnom životu. Napredak u vašoj karijeri veoma podstiče vaše samopouzdanje ali povećava i privlačnost. Ne krijte se na poslu, umesto toga, izađite iz svoje jazbine i pustite da se svet divi vašoj moći ( i privuče vašu pažnju).

Lav: pred vama je prosvetljujuća godina

Obnovite svoje baterije dok vam planete to omogućavaju, jer kasnije nećete imati mnogo vremena za odmor. Ljubavne strelice će vam osigurati veoma zauzetu, avanturističku godinu. Do marta ćete biti u punom sjaju, a uz pomoć Jupitera ćete upoznati nove ljude – možda intrigantne strance? Biće vam teško da se fokusirate samo na jednu osobu. Retrogadni Merkur se pridružuje Veneri u avgustu da bi vam napravili romantičan susret. Do jeseni ćete shvatiti da ste fascinirani jednom osobom, i sva sreća – to je uzajamno. Kakav je osećaj voleti, a ne samo biti voljen? Lep, zar ne?

Devica: budite nestašni ove godine

Vaša godina počinje neukrotivom potrebom da flertujete zahvaljujući Jupiteru u ovnu. Vaš novootkriveni apetit za ljubavlju otvara više vrata, vodeći vas do novih ljudi, mesta i potencijalnih ljubavnih izazova. Iako volite da se fokusirate na samo jednu osobu, planete žele da zadrže vaše opcije otvorenim sve do vašeg rođendana. Nakon avgusta, uzmite sve najbolje iz veza koje ste imali. U 2011. vaš stil je "hoću-neću".
Vaga: divna godina za ljubav

Nakon što ste, čini vam se čitavu večnost, tako vredno radili, spremni ste za malo zabave. Jupiter ulazi u vašu kuću ljubavi i partnerstva, što je vaša glavna tačka. Od 22. januara počinje vaš period sa mnogo ljubavnih mogućnosti. Ne prolazite kroz njih brzo. Kao i sa kutijom čokoladica, morate da birate, mirišete i igrate se onima koji vam ne odgovaraju kao potencijalni partneri. Romantična energija postaje vrlo jaka u aprilu, maju i opet na jesen, ali imate čitavu godinu za zaljubljivanje. Odolite potrebi da ostanete na prvom velikom poljupcu koji dobijete – imaćete ih još mnogo.

Škorpija: ljubav bez napora

Pošto ste oprezni kada je u pitanju ljubav, ove godine ćete biti zadovoljni. Jupiter prelazi u ovnovu vatru koja je kod vas spavala prošle godine i do aprila, otkrićete da ste spremni da se okrenete flertovanju punom parom. Ovo je priprema za ulazak Jupitera u znak bika tokom juna, u vašu kuću ljubavnih odnosa. Ono što će početi kao povremeno viđanje postepeno će prerasti u stabilnu vezu. Spora i stabilna, Venera će udariti u vaš znak u oktobru, a ako ste spremni, voljni i sposobni, vaš ljubavni život će dostići vrhunac koji ste oduvek želeli.

Strelac: suviše ste vatreni

Ova godina može da donese veliku energiju odmah na početku godine. Venera vas gura pravo u flert, a Jupiter ulazi u svoju kuću harizme i daje vam moć neverovatne privlačnosti. Prvih šest meseci biće hiperaktivni za vas. Do juna ćete tražiti osamu i uživati u tišini i maženju, a sporiji tempo dozvoljava da vas ljubav obuzme. Retrogradni Merkur u novembru će vam doneti ono što je vama najbitnije – nema potrebe da se trudite pre toga.

Jarac: pred vama je jedinstvena godina

Ovo je godina koju ne možete da kontrolišete, što je verovatno dobra stvar. Venera ulazi u vaš znak u februaru i čini vas neopisivo primamljivim za druge. Ne propustite prilike za sastanke tokom ranog proleća! Jupiter koji ulazi u znak bika će vam dati još jedan romantični podsticaj u junu. Do tada, trebalo bi da budete svesni da vama vlada Kupidon i da niste više glavni. Vaš najveći problem ove godine će biti da shvatite kako da uklopite sve ljude u vaš društveni kalendar. A to baš i nije problem zar ne?

Vodolija: osetite kako vam jača duh

Postajete brbljiviji ove godine, a dosetke i smisao za humor će samo privući nove zainteresovane za vašu ljubav. Pošto se više družite nego što tražite partnera, uživaćete u martu kada Venera uđe u vaš život, spajajući vas sa neočekivanim, različitim i veoma prijatnim osobama – baš kao što volite. Retrogradni Merkur u lavu tokom avgusta će prizvati romantične trenutke iz vaše prošlosti, dajući vam šansu da promenite kraj jednoj ljubavi. Vi potpuno vladate svojim srcem pa ga držite otvorenim i ne možete pogrešiti!

Ribe: oživeli ste zahvaljujući ličnoj metamorfozi

Kako univerzum pomera svoj fokus daleko od vas, dolazi olakšanje i opuštanje. Sve velike promene vaše ličnosti koje su vas zadesile u 2010. vodile su vas ka novom, najboljem JA. Venera će sada plesati lagano kroz vaš život jačajući vas u aprilu, julu, avgustu i septembru. Sastanci će biti ključni da biste otkrili kakva ste osoba postali kada se radi o potrazi za ljubavlju. Vaše srce je veće, vaši snovi su živopisniji i spremni ste za divnu romansu. Prepustite se, biće to divno i zabavno, a ne test za vašu izdržljivost.


blog comments powered by Disqus


Pregledano: 280  puta.


 

Forum

bioritam
sanovnik
ovulacija
horoskop
pol-deteta
feng
eXTReMe Tracker