Heidi Klum - tajna dobrog izgleda

Heidi Klum - jedna od žena za koju se uvek pitamo kako uspeva?
Ima decu, jedan je od Victoria's Secret anđela, vodi mega popularni Project Runway iz sezone u sezonu, vežba, piše domaće zadatke, izgleda savršeno sa svojih 36 i uz to sve ima divan brak s uspešnim pevačem...

Evo par tajni koje delimično odgovaraju na pitanje s početka članka, a koje je Heidi poverila časopisu Allure:
-"Još na početku svoje karijere naučila sam da se ne izlažem suncu. Ten koji dobijete traje nedelju-dve i zatim izbledi, a sunce je toliko šetno – nije vredno toga. Kremom za sunčanje mažem i svoju decu svaki dan pre škole i pre nego se idu igrati napolje. Oni već znaju rutinu."

-"Morate misliti na celo svoje telo kada razmišljate o starenju. U suštini, morate biti jaki –a to počinje s prehranom. Ja pijem čašu mleka svako veče uz večeru, a kada sam trudna popijem celu litru mleka – moj trener bi rekao da je to ludost, ali za mene funkcioniše.-"Nisam dobila strije tokom mojih trudnoća, niti sam čak nanosila na telo hidratantne kreme kao manijak." 

-"Prilično sam energična, i imam slatku decu kojima ne smeta činjenica da sam upravo dobila još jedno dete. Oni žele biti uključeni u stvari koje se događaju i dolaziti u mamin krevet ujutro kada se probude, tako da uvek s mužem koordiniram između svoje porodice i života."

Izvor: http://modamo.info/


blog comments powered by Disqus


Pregledano: 105  puta.


 
eXTReMe Tracker