Kategorija: Moda

Haljine za plažu

Haljine za plažu

Haljine za plažu – Haljine za plažu trebale bi ispuniti tri uslova: da su lagane, jednostavne za održavanje, i dovoljno elegantne da se nose od plaže do šetališta. Pri kupovini haljine za plažu obično podbacimo kod ispunjavanja poslednjeg uslova. Svakako, sarong možete nositi u šetnji uz obalu, ali definitivno nije prikladan za nošenje dalje od plaže! Umesto toga, opredelite se za modernu letnju haljinu koju je jednostavno dovoljno navući preko bikinija i otići, ali ipak vodite računa da je višenamenska i stilski prikladna da je slobodno nosite i u urbanoj sredini na ostatku svog planiranog odmora.

Stalna veza Haljine za plažu

Šta je moderno za jesen 2015?

Šta je moderno za jesen 2015?

Šta je moderno za jesen 2015? Predstavljamo Vam nekoliko modnih detalja koji su u trendu za sezonu jesen 2015. – odaberite nešto što će i Vama pristajati…

Košulje. Karirano nikako ne izlazi iz mode, pa stoga obavezno nabavite kariranu košulju koja je hit ove jeseni. Ono što se uvodi kao trend su sitnice poput: otkopčanog dugmeta i vezivanja donjeg dela košulje. Dakle, skinite košulju sa kukova i nosite je na malo drugačiji način. Pored kariranih, možete se opredeliti i za klasične bele košulje na pruge koje će biti otkopčane ili jednostavno imaju V izrez.

Stalna veza Šta je moderno za jesen 2015?

Birajte odeću prema obliku tela

Birajte odeću prema obliku tela

Birajte odeću prema obliku tela – Kada birate odeću prema obliku tela prvi korak na koji se morate pripremiti, u ovoj maloj analizi svojih atributa, je svakako onaj da se svesno i savesno suočite sa svojim sopstvenim odrazom u ogledalu. Pažljivim gledanjem ćete bez daljnjeg vrlo brzo shvatiti kom tipu ili obliku tela pripadate. Nakon pređene prve prepreke, svaka sledeća biće mnogo jednostavnija i lakša za prevazilaženje. Ukoliko budete pažljivo primenjivali po koji modni savet, onda ćete svakako biti uspešni u izboru pravih komada za vas. Ono što takođe spada u prve korake je i to da nikada i nikako nisu svi novi trendovi, dezeni, krojevi, zakon po kome se bez pogovora treba voditi iz sezone u sezonu, jer možete doći u situaciju da umesto da bude, figurativno rečeno, suđen vaš izgled, bude osuđen od okoline kao apsolutni prekršaj. S obzirom da prekršajna prijava ovog tipa može vrlo neprijatna, vreme je da Vam damo nekoliko vrlo konkretnih saveta i to:

Stalna veza Birajte odeću prema obliku tela

Chanel kolekcija za proleće/leto 2015.

Chanel kolekcija za proleće/leto 2015.

Chanel kolekcija za proleće/leto 2015. – Poznata francuska modna kuća Chanel i ove godine je kao pravi vesnik proleća najavila modne trendove koji će dominirati u 2015. godini. Na glamuroznoj reviji u Parizu, tropski pupoljci procvetali su na maštovitoj pisti kojom su prošetali najnoviji Chanel-ovi modeli za proleće/leto 2015.

Kraće midi suknje su hrabar potez kojim je tipičan Chanel kostim ponovo zaživeo, dok je tvid i dalje omiljena tkanina.

Stalna veza Chanel kolekcija za proleće/leto 2015.

Kako da izgradite sopstveni modni stil

Kako da izgradite sopstveni modni stil

Kako da izgradite sopstveni modni stil – Moda je savršen način izražavanja ličnosti. Zato preporučujemo da se opustite i eksperimentišete s modom, jer dobar modni stil je stil koji je zaista vaš!

Pronađite svoj sopstveni modni stil

Ovo je zaista osnovno i veoma važno. Nije poenta kupovati najnovije krpice samo zato što su najmodernije, a možda vam se toliko i ne sviđaju. Birajte odeću, kombinujte različite stilove kojima ćete moći da izrazite svoju ličnost i individualnost.

Stalna veza Kako da izgradite sopstveni modni stil
Mapa sajta