Kako se obući za venčanje?

Dobili ste poziv da prisutvujete venčanju? Osim poklona i lepih želja mladencima, mora se osmisliti i garderoba za ovaj svečani dan. Ipak, biće puno ljudi, mogućih udvarača a i svečana je prilika koja će se ovekovečiti sa puno fotografija. Zaključak: morate izgledati fenomenalno!!!

Pošto je bela boja rezervisana za mladu, nemojte je i vi oblačiti.  Naravno, može neki deo garderobe da bude i u ovoj boji, ali nikako i cela kombinacija. Najbolje je izabrati svetlije nijanse, jer skroz crna odeća nije baš najadekvatnija za svadbu, a neki čak kažu da donosi nesreću. No, sujeverje je manje bitno, već je bitnije da ne izgledate kao mračna pojava kada je prilika za svetlije nijanse.

Pri izboru garderobe za svadbu, treba imati u vidu i kakvu venčanicu mlada nosi, ali ukoliko se to ne može saznati, onda se bar raspitajte da li će to biti baš svečana ili ležerinija svadba. To je vrlo bitno pitanje, kako na svadbu ne biste došli previše uređeni ili pak ispod očekivanja. U svakom slučaju, nemojte da nadmašujete mladu po sređenosti.

Izvor: http://www.moda.rs/

Ostavi komentarMapa sajta